Coaching och personlig utveckling

Om du är medarbetare, teamleader, chef på högre nivå eller helt enkelt bara en alldeles vanlig människa, så kan man ibland behöva prata med någon. Coaching kan handla om att sortera, reda ut begreppen och reflektera tillsammans med någon som lyssnar intresserat och aktivt. En coach är bra på att förstå men ska också utmana och bidra till utveckling och nya förhållningssätt.

 

Så går det till

Nybliven chef, nästa karriärsteg, tydligare ledarskap, behov av handledning eller andra mål, vi börjar med ett kartläggningssamtal. Därefter träffas vi sextio eller nittio minuter vid varje tillfälle. Vi arbetar med ditt liv, din vardag och konkreta exempel kopplas till övningar och teorier, du skapar en personlig handlingsplan. Troligtvis träffas vi 5-10 gånger under några månders tid. Sms, mail o telefon kan vi också använda.

"Detta är den mest spännande resa jag har gjort."

 

- coachad småföretagare

"Innan jag började i coaching var jag rädd att jag skulle behöva förändra mycket. Men jag tycker livet har blivit enklare och roligare, jag njuter mer och jag har fått ordning och struktur. Allt är liksom lättare."

 

- coachad byrådirektör

"Jag har lärt mig att säga nej, det har revolutionerat mitt liv."

 

- coachad arbetsledare inom industrin